Категории

Билтен

Изјава за испорака

Културна установа Блесок нарачаните производи ги испраќа на адресата која купувачот ја навел во нарачката, следниот работен ден по добиената уплата, преку обична пошта.

Пакувањето и поштарината не се вклучени во цената на книгата.

Пакувањето и поштарината се бесплатни за нарачки поголеми од 450 денари (~7 €).

 


мобилна верзија