Категории

Билтен

Пофалба на невиноста / Lof Der Onschuld / In Praise of Innocence Цела големина

Пофалба на невиноста / Lof Der Onschuld / In Praise of Innocence

Избрана поезија од Хенк ван Керквијк, на македонски, холандски и англиски. (2009)

Превод на македонски: Игор Исаковски.

Едиција EvaTas, книга 03 

Повторно си дете: сè е забрането.
Само што е постудено од порано.

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 20 loyalty points. Your cart will total 20 points that can be converted into a voucher of 20 ден..


ISBN 978-9989-928-94-9, 13x20 см., 184 страници 
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:
– Био-библиографска белешка

  • Извадок
    PDF извадок од книгата
  • Press
    Соопштение за јавноста

мобилна верзија