Категории

Билтен

Пакет 23 Цела големина

Пакет 23

Едиција ЕваТас Проза, 2015 г. 

• Давид Албахари: Животинско царство 
• Огњен Свиличиќ: Главата на големата риба 
• Бора Ќосиќ: Улогата на моето семејство во светската револуција

Содржина на пакетот

1 x Животинско царство

Роман од Давид Албахари (2015) 

Превод од српски: Елизабета Баковска. 

Едиција EvaTas Проза, книга 01

1 x Главата на големата риба

Роман од Огњен Свиличиќ (2015) 

Превод од хрватски: Калина Буневска Исаковска. 

Едиција EvaTas Проза, книга 02

1 x Улогата на моето семејство во светската револуција

Роман од Бора Ќосиќ (2015) 

Превод од српски: Елизабета Баковска. 

Едиција EvaTas Проза, книга 03

Само online

360 ден.

наместо 1 200 ден.


» Додај во моја листа на желби

By buying this product you can collect up to 30 loyalty points. Your cart will total 30 points that can be converted into a voucher of 30 ден..


мобилна верзија