Категории

Билтен

Чиј беше ЈОН? Цела големина

Чиј беше ЈОН?

Роман од Рефет Абази (2018) 

Превод од албански Фатбардха Шеху. 

Едиција с.р., книга 50

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 33 loyalty points. Your cart will total 33 points that can be converted into a voucher of 33 ден..


ISBN 978-9989-59-676-6, 14x20 cm., 186 страници
корица: мат пластифицирана 

Дополнителни содржини:
- Био-библиографска белешка  


мобилна верзија