Категории

Билтен

Природата и културата во ерата на друштвените мрежи Цела големина

Природата и културата во ерата на друштвените мрежи

Есеи од Анета Пауноска (2017) 

Едиција Индра, книга 17

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 33 loyalty points. Your cart will total 33 points that can be converted into a voucher of 33 ден..


ISBN 978-9989-59-670-4, 14x20 cm., 178 страници 
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:
- Белешка за авторката


Social Login


Нови наслови

» Во моментов нема нови наслови

мобилна верзија