Категории

Билтен

Избрани песни Цела големина

Избрани песни

Избор поезија од Марко Томаш (2016) 
Избрал и приредил: Флавио Ригонат. 

Превод од босански: Калина Буневска Исаковска. 

Едиција Морфеј, книга 21

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 16 loyalty points. Your cart will total 16 points that can be converted into a voucher of 16 ден..


Купувачите кои го купиле овој наслов, купиле и:

ISBN 978-9989-59-665-0, 12x17 cm., 120 страници
корица: мат пластифицирана 

Дополнителни содржини: Белешка за авторот.  

мобилна верзија