Категории

Билтен

(Не) прашувај ме како сум Цела големина

(Не) прашувај ме како сум

Роман од Ивана Лукиќ (2016) 

Превод од српски: Калина Буневска Исаковска. 

Едиција Бушавко книга 08

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 16 loyalty points. Your cart will total 16 points that can be converted into a voucher of 16 ден..


ISBN 978-9989-59-664-3, 13х19 cm., 114 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:
- Илустрации на Душан Павлиќ
- Белешка за авторката.

мобилна верзија