Категории

Билтен

Политика, Порнографија, Поезија Цела големина

Политика, Порнографија, Поезија

Поезија од Бојан Марјановиќ (2016) 

Превод од српски: Елизабета Баковска. 

Едиција Бореа, книга 38

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 20 loyalty points. Your cart will total 20 points that can be converted into a voucher of 20 ден..


Купувачите кои го купиле овој наслов, купиле и:

ISBN 978-9989-59-663-6, 19x13 cm., 172 страници 
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:
- Био-библиографска белешка
 

мобилна верзија