Категории

Билтен

Мојот чичо Автобусчија Цела големина

Мојот чичо Автобусчија

Роман од Ема Понграшиќ (2016) 

Превод од хрватски: Лавинија Шувака. 

Едиција Бушавко книга 07

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 29 loyalty points. Your cart will total 29 points that can be converted into a voucher of 29 ден..


ISBN 978-9989-59-662-9, 58 страници 
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:
- Илустрации на Ивана Гуљашевиќ
- Белешка за авторката.

мобилна верзија