Категории

Билтен

Глоговиот џбун и други драми Цела големина

Глоговиот џбун и други драми

Собрани драми од Братислав Димитров (2016) 

Едиција Гестус, книга 04 
Приредила Јелена Лужина. 


Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 41 loyalty points. Your cart will total 41 points that can be converted into a voucher of 41 ден..


ISBN 978-9989-59-657-5, 14x20 cm., 294 страници 
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:
– Предговор од приредувачката 
– Белешка за авторотмобилна верзија