Категории

Билтен

Империја Цела големина

Империја

Роман од Кристијан Крахт, еКнига, на македонски. 

Превод од германски: Елизабета Линднер. 

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 978-9989-59-652-0

Дополнителни содржини: Био-библиографска белешка 

Уметничко обликување на корицата: Катрин Салентин, Берлин

  • Јазик: македонски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 4.48

Social Login


Нови наслови

» Во моментов нема нови наслови

мобилна верзија