Категории

Билтен

Главата на големата риба Цела големина

Главата на големата риба

Роман од Огњен Свиличиќ, еКнига, на македонски.  

Превод од хрватски: Калина Буневска Исаковска. 

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 978-9989-59-648-3

Дополнителни содржини: Белешка за авторот. 

  • Јазик: македонски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 2.21

мобилна верзија