Категории

Билтен

Индустриска љубов Цела големина

Индустриска љубов

Избрана поезија од Петер Шулеј, еКнига, на македонски. 

Избор и препев: Звонко Танески. 

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 978-9989-59-644-5

Дополнителни содржини: Белешка за авторот.  

  • Јазик: македонски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 2.63

мобилна верзија