Категории

Билтен

Девојчето што ги прескокна небесата Цела големина

Девојчето што ги прескокна небесата

Роман од Зоран Понграшиќ (2016) 

Превод од хрватски: Калина Буневска Исаковска. 

Едиција Бушавко, книга 06 

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 20 loyalty points. Your cart will total 20 points that can be converted into a voucher of 20 ден..


ISBN 978-9989-59-642-1, 194 страници 
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:
- Белешка за авторот.    


мобилна верзија