Категории

Билтен

Улогата на моето семејство во светската револуција Цела големина

Улогата на моето семејство во светската револуција

Роман од Бора Ќосиќ (2015) 

Превод од српски: Елизабета Баковска. 

Едиција EvaTas Проза, книга 03

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 33 loyalty points. Your cart will total 33 points that can be converted into a voucher of 33 ден..


ISBN 978-9989-59-638-4, 13x20 cm., 104 страници 
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини: Белешка за авторот.  

мобилна верзија