Категории

Билтен

Главата на големата риба Цела големина

Главата на големата риба

Роман од Огњен Свиличиќ (2015) 

Превод од хрватски: Калина Буневска Исаковска. 

Едиција EvaTas Проза, книга 02

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 33 loyalty points. Your cart will total 33 points that can be converted into a voucher of 33 ден..


ISBN 978-9989-59-635-3, 13x20 cm., 132 страници 
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини: Белешка за авторот. 

мобилна верзија