Категории

Билтен

Стихораскажувалка Цела големина

Стихораскажувалка

Поезија од Благица Секулоска (2015) 

Едиција Бореа, книга 37

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 16 loyalty points. Your cart will total 16 points that can be converted into a voucher of 16 ден..


ISBN 978-9989-59-633-9, 12x17 cm., 126 страници 
корица: мат пластифицирана 

Илустрации на корица и внатрешен дел: 
Александра Кардалевска

Дополнителни содржини:
- Био-библиографска белешка
мобилна верзија