Категории

Билтен

Танцувајќи во Одеса Цела големина

Танцувајќи во Одеса

Избрана поезија од Иља Камински, еКнига, на македонски. 

Превод од англиски: Игор Исаковски.

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 978-9989-59-609-4

Дополнителни содржини: Белешка за авторот.
Фотографија на корицата: Марјан Стојковски

  • Јазик: македонски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 4.25

мобилна верзија