Категории

Билтен

On Some Days Цела големина

On Some Days

Избрана поезија од Јурген Ненѕа, на англиски. 

Превод: Ричард Мартин.

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


Купувачите кои го купиле овој наслов, купиле и:

ISBN 978-9989-59-607-0

Дополнителни содржини: Белешка за авторот.
Фотографија на корицата: Марјан Стојковски
 

  • Јазик: англиски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 2.00

мобилна верзија