Категории

Билтен

Во некои денови Цела големина

Во некои денови

Избрана поезија од Јурген Ненѕа, еКнига, на македонски.

Превод: Елизабета Линднер.

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 978-9989-59-605-6

Дополнителни содржини: Белешка за авторот.
Фотографија на корицата: Марјан Стојковски
 

  • Јазик: македонски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 2.03

мобилна верзија