Категории

Билтен

Во некои денови / An manchen Tagen / On Some Days Цела големина

Во некои денови / An manchen Tagen / On Some Days

Избрана поезија од Јурген Ненѕа, на македонски, германски и англиски (2014) 

Превод на македонски: Елизабета Линднер.
Превод на англиски: Ричард Мартин.

Едиција EvaTas, книга 17

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 20 loyalty points. Your cart will total 20 points that can be converted into a voucher of 20 ден..


ISBN 978-9989-59-604-9, 13x20 см., 160 страници 
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини: Белешка за авторот.
Фотографија на корицата: Марјан Стојковски
 

мобилна верзија