Категории

Билтен

Полн месец во Истанбул Цела големина

Полн месец во Истанбул

Поезија од Бранко Чегец, еКнига, на македонски. 

Превод од хрватски: Игор Исаковски.
Фотографии: Бранко Чегец. 

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 978-9989-59-597-4

Дополнителни содржини:
– Био-библиографска белешка


Дизајнот на корицата е направен според дизајнот на Божидарка Брнас, Bestias, Загреб, Хрватска.

  • Јазик: македонски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 7.23

Social Login


Нови наслови

» Во моментов нема нови наслови

мобилна верзија