Категории

Билтен

На ничија земја / Na nikogaršnji zemlji / Na ničijoj zemlji / In no man’s land / En tierra de nadie Цела големина

На ничија земја / Na nikogaršnji zemlji / Na ničijoj zemlji / In no man’s land / En tierra de nadie

Книга хаику од Јосип Ости, еКнига, на македонски, словенечки, хрватски/босански, англиски и шпански.

Превод на македонски: Игор Исаковски. 
Превод на хрватски/босански: Јосип Ости.
 
Превод на англиски: Марта Косир.
 
Превод на шпански: Марта Косир.

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


Купувачите кои го купиле овој наслов, купиле и:

ISBN 978-9989-59-583-7

Дополнителни содржини:
– Био-библиографска белешка
– Цртежи од Мирослав Масин

  • Јазик: македонски, словенечки, хрватски/босански, англиски и шпански
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 3,92

Social Login


Нови наслови

» Во моментов нема нови наслови

мобилна верзија