Категории

Билтен

За змејот кој пуканки лапкал и една лажна принцеза засакал Цела големина

За змејот кој пуканки лапкал и една лажна принцеза засакал

Роман од Ана Ѓокиќ. Илустрации Маријана Јелиќ, еКнига, на македонски. 

Превод од хрватски: Калина Буневска Исаковска. 

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


За змејот кој пуканки лапкал и една лажна принцеза засакал: (роман за најмлади во петнаесет поглавја, со две паузи и еден додаток

  • Јазик: македонски
  • Формати на документи во zip-от: pdf
  • Големина на zip документот (MB): 1.38

мобилна верзија