Категории

Билтен

Под притисок Цела големина

Под притисок

Панорама на современиот босанско-херцеговски расказ. Приредил Драгослав Дедовиќ, еКнига, на македонски.  

Превод од босански: Катица Гароска Ацевска. 

43 раскази од исто толку автори

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 978-9989-59-567-7

Дополнителни содржини:
– Предговор на приредувачот
– Био-библиографски белешки

Книгата содржи 43 раскази од исто толку автори, при што е поделена во три циклуси кои и хронолошки и тематски ги следат развојот и промените во босанско-херцеговскиот расказ: Некогаш, Под притисок и Сега.

  • Јазик: македонски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 4.44

мобилна верзија