Категории

Билтен

Рио Бар Цела големина

Рио Бар

Роман од Ивана Сајко, еКнига, на македонски. 

Превод од хрватски: Игор Исаковски 

Циничен гест против „модерниот, имашлив и калоричен“ менталитет. И сето тоа со бучен коментар.

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


Купувачите кои го купиле овој наслов, купиле и:

ISBN 978-9989-59-564-6

Дополнителни содржини:
– Белешки за војната
– Поговор на Алида Бремер
– Био-библиографска белешка

Факт е дека Ивана Сајко со своите текстови, како ретко кој, му реплицира на моментот. И тоа не еднаш.
Radio 101

Нејзиниот текст е всушност долг внатрешен монолог, трескавично истресена струја на свеста.
Frankfurter Rundschau

Таа се занимава со темнините на човечката природа и во тоа вложува жестока интелигенција и страст. А при тоа е и во врвот на својот занает.
The Australian

Нејзиниот ракопис е комплексен и повеќеслоен, фокусиран на вртоглави премини помеѓу самата авторка и нејзиниот лик.
The Age

Циничен гест против „модерниот, имашлив и калоричен“ менталитет. И сето тоа со бучен коментар.
Vjesnik

  • Јазик: македонски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 4.00

Social Login


Нови наслови

» Во моментов нема нови наслови

мобилна верзија