Категории

Билтен

Небесен пансион Цела големина

Небесен пансион

Избрани песни од Миле Стоиќ, еКнига, на македонски. 
Авторски избор. 

Превод од хрватски: Игор Исаковски.

Кога е некој поет, а Миле Стоиќ е апсолутен поет, тогаш и поезијата која од тој жив и духовен кладенец извира е она што нè облагородува…

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 978-9989-59-563-9

Дополнителни содржини:
– Био-библиографска белешка

Кога е некој поет, а Миле Стоиќ е апсолутен поет, тогаш и поезијата која од тој жив и духовен кладенец извира е она што нè облагородува, нас кои сме, како што би рекол Бодлер, „обожаватели на лирата“.

Мирко Ковач

  • Јазик: македонски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 2.86

мобилна верзија