Категории

Билтен

Елен, Полската Глувчица и тајната Цела големина

Елен, Полската Глувчица и тајната

Роман од Марија Френсборг. Илустрации од Томас Нилсон, еКнига, на македонски. 

Превод од шведски: Родна Русковска. 

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 978-9989-59-555-4 

Елен и Полската Глувчица се две суперкул девојчиња кои се и најдобри другарки, воедно и единствени членки на „Чудак-клубот“. 
Секоја среда се среќаваат во шифоњерот на татко ѝ на Полската Глувчица за да смислат каде да најдат чудак-таблети, или да најдат некој друг начин како да избегнат да станат возрасни
На една здодевна вечера за возрасни, се запознаваат со таинствената баба на Елен, Неле, која има 75 години, која им открива дека знае како можат да избегнат „да не пораснат“. 
Елен и Полската Глувчица мора да дознаат дали тоа што им го кажува Неле е вистина. 

Марија Френсборг вешто и забавно ги претставува секојдневните игри на двете будалести и независни девојчиња. 

 

  • Јазик: македонски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 13.6

Social Login


Нови наслови

» Во моментов нема нови наслови

мобилна верзија