Категории

Билтен

Светлината ве чека на рецепција / The Light Awaits You at Reception Цела големина

Светлината ве чека на рецепција / The Light Awaits You at Reception

Избрана поезија од Игор Исаковски, на македонски и англиски. (2013)

Превод од македонски: авторот. 
Уредници: авторот и Румена Бужаровска.
 

Едиција EvaTas, книга 14

напиј се многу вода,
како мене да ме земаш,
и полна нас легни.

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 20 loyalty points. Your cart will total 20 points that can be converted into a voucher of 20 ден..


Купувачите кои го купиле овој наслов, купиле и:

ISBN 978-9989-59-533-2, 13x20 см., 250 страници 
корица: мат пластифицирана 

Дополнителни содржини: Белешка за авторот.

мобилна верзија