Категории

Билтен

The Light Awaits You at Reception Цела големина

The Light Awaits You at Reception

Избрана поезија од Игор Исаковски, еКнига, на англиски. 

Превод од македонски: авторот. 
Уредници: авторот и Румена Бужаровска. 

напиј се многу вода,
како мене да ме земаш,
и полна нас легни.

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


Купувачите кои го купиле овој наслов, купиле и:

ISBN 978-9989-59-545-5

Дополнителни содржини:
- Белешка за авторот. 
- Белешка за преводите / благодарности. 

  • Јазик: англиски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 2.76

Social Login


Нови наслови

» Во моментов нема нови наслови

мобилна верзија