Категории

Билтен

Имагинарни случки од букурешките улици Цела големина

Имагинарни случки од букурешките улици

Роман од Константин Абалуца (2013)

Превод од романски: Лидија Димковска. 

Едиција с.р., книга 30 Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 37 loyalty points. Your cart will total 37 points that can be converted into a voucher of 37 ден..


ISBN 978-9989-59-531-8, 14x20 см., 302 страници.
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини: белешка за авторот.  

мобилна верзија