Категории

Билтен

Засипнат глас Цела големина

Засипнат глас

Поезија од Младен Ломпар, еКнига, на македонски. 
Авторски избор.

Превод од црногорски: Игор Исаковски.

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 9789989595370

Дополнителни содржини: Белешка за авторот. 

  • Јазик: македонски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 6.11

мобилна верзија