Категории

Билтен

Балада за самотниот гостин Цела големина

Балада за самотниот гостин

Избрана поезија од Тод Свифт, еКнига, на македонски. 
Авторски избор. 

Превод од англиски: Игор Исаковски.

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 9789989595295

Репродукција на корицата: Мирослав Масин
Дополнителни содржини: Белешка за авторот. 

  • Јазик: македонски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 2.31

мобилна верзија