Категории

Билтен

Ги сакам исплуканите Цела големина

Ги сакам исплуканите

Избрана поезија од Миле Стоиќ, еКнига, на македонски. 
Авторски избор. 

Превод од хрватски: Игор Исаковски. 

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 9789989595264

Репродукција на корицата: Татјана Милаковиќ
Дополнителни содржини: Белешка за авторот. 

  • Јазик: македонски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 4.41

мобилна верзија