Категории

Билтен

Ден и ноќ на секојдневието / Dan in noč vsakdana / Dan i noć svakodnevice / Day and night of everyday Цела големина

Ден и ноќ на секојдневието / Dan in noč vsakdana / Dan i noć svakodnevice / Day and night of everyday

Книга хаику од Јосип Ости, еКнига, на македонски, словенечки, хрватски и англиски. 

Превод на македонски: Игор Исаковски
Превод на хрватски: авторот
Превод на англиски: Алан Меконел-Даф

Дополнителни содржини: 
– Цртежи од Мирослав Масин

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


Купувачите кои го купиле овој наслов, купиле и:

ISBN 9789989595059

  • Јазик: македонски, словенечки, хрватски и англиски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 4.93

Social Login


Нови наслови

» Во моментов нема нови наслови

мобилна верзија