Категории

Билтен

Семејството во Европа, XVI-XXI век Цела големина

Семејството во Европа, XVI-XXI век

Социолошко-антрополошка студија од д-р Дејан Мицковиќ, еКнига, на македонски.

Семејството во Европа, XVI-XXI век, е анализа на развојот на семејството во европските земји во последниве пет векови.


Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


Купувачите кои го купиле овој наслов, купиле и:

ISBN 9789989595042

  • Јазик: македонски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 3.85

Social Login


Нови наслови

» Во моментов нема нови наслови

мобилна верзија