Категории

Билтен

Сенки од светулки / Sence kresnic / Sjene krijesnica / Shadows of fireflies Цела големина

Сенки од светулки / Sence kresnic / Sjene krijesnica / Shadows of fireflies

Книга хаику од Јосип Ости, еКнига, на македонски, словенечки, хрватски и англиски. 

Превод на македонски: Игор Исаковски. 
Превод на хрватски: Јосип Ости.
 
Превод на англиски: Алан МекКонел-Даф.
 

Дополнителни содржини:
– Цртежи од Мирослав Масин

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 9789989594946


  • Јазик: македонски, словенечки, хрватски и англиски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 2.77

мобилна верзија