Категории

Билтен

За врабец / For а Sparrow Цела големина

За врабец / For а Sparrow

Книга хаику од Џек Галмиц, еКнига, на македонски и англиски. 

Превод на македонски: Игор Исаковски. 

Дополнителни содржини:
– Цртежи од Мирослав Масин

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 9789989594922

  • Јазик: македонски и англиски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 4.08

мобилна верзија