Категории

Билтен

Јас го сакам животот/ Rad imam življenje / Ja volim život / I Love Life Цела големина

Јас го сакам животот/ Rad imam življenje / Ja volim život / I Love Life

Книга хаику од Јосип Ости, еКнига, на македонски, словенечки, хрватски и англиски. 

превод на македонски: Игор Исаковски.
превод на хрватски: Јосип Ости.
превод на англиски: Алан МекКонел-Даф и Јуре Новак.

Кругот е маѓепсан:
јас го сакам животот,
а смртта мене.

Дополнителни содржини:
– Цртежи од Мирослав Масин

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


Комплетен наслов:
Јас го сакам животот, а смртта ме сака мене
Rad imam življenje, smrt pa rada mene
Ja volim život, a smrt voli mene
I love life, yet death loves me

ISBN 9789989594915

  • Јазик: македонски, словенечки, хрватски и англиски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 5.18

мобилна верзија