Категории

Билтен

Ноќва снегот / Nocoj sneg / Noćas snijeg / Tebou v noci / Tonight the Snow Цела големина

Ноќва снегот / Nocoj sneg / Noćas snijeg / Tebou v noci / Tonight the Snow

Книга хаику од Јосип Ости, еКнига, на македонски, словенечки, хрватски, чешки и англиски.

Превод на македонски: Игор Исаковски.
Превод на хрватски: Јосип Ости.
Превод на чешки: Душан Карпатски.
Превод на англиски: Алан МекКонел-Даф.

Дополнителни содржини:
– Цртежи од Мирослав Масин

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


Комплетен наслов:
Ноќва снегот мириса на тебе
Nocoj sneg diši po tebi 
Noćas snijeg miriše na tebe 
Tebou v noci voní sníh 
Tonight the snow smells of you

ISBN 9789989594908

  • Јазик: македонски, словенечки, хрватски, чешки и англиски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 9.68

Social Login


Нови наслови

» Во моментов нема нови наслови

мобилна верзија