Категории

Билтен

Внатрешна слобода / Notranja svoboda / An Inner Liberation / La liberté intérieure Цела големина

Внатрешна слобода / Notranja svoboda / An Inner Liberation / La liberté intérieure

Книга хаику од Аленка Зорман, еКнига, на македонски, словенечки, англиски и француски. 

Превод на македонски: Никола Маџиров. 
Превод на англиски: авторката.
 
Превод на француски: Серж Том.
 

Дополнителни содржини:
– Цртежи од Мирослав Масин

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 9789989594892

  • Јазик: македонски, словенечки, англиски и француски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 1.93

мобилна верзија