Категории

Билтен

После природата Цела големина

После природата

Избрани песни од Михаел Кругер, еКнига, на македонски.

Превод од германски: Елизабета Линднер.

За љубителот на искреноста се случуваат многу работи помеѓу: меѓу причината и последицата, сликата и значењето, Јас и Ти, лагата и вистината, животот и смртта. За овие меѓу-простори зборуваат и песните на Кругер.

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 9789989594830

  • Јазик: македонски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 3.13

Social Login


Нови наслови

» Во моментов нема нови наслови

мобилна верзија