Категории

Билтен

I Know You Know Цела големина

I Know You Know

Избрана поезија од Мехмед Бегиќ, еКнига, на англиски.
 
Превод на англиски: Корана Шегатало Делиќ.

во темнините на твојата најмрачна соба
ќе биде изградена
тајна исповедалница и слатко мачилиште

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 9789989594755

  • Јазик: англиски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 1.34

Social Login


Нови наслови

» Во моментов нема нови наслови

мобилна верзија