Категории

Билтен

Куќичка Цела големина

Куќичка

Роман од Оливера Николова, еКнига, на македонски.

Лесниот зафат во опишувањето на општествените појави го засилува наративниот тек на романот, фрлајќи поголема светлина врз интимниот живот на ликовите.

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 9789989594724

  • Јазик: македонски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 2.69

Social Login


Нови наслови

» Во моментов нема нови наслови

мобилна верзија