Категории

Билтен

Постмодернистичките стапици во драмите на Горан Стефановски Цела големина

Постмодернистичките стапици во драмите на Горан Стефановски

Магистерски труд од Александра Димитрова, еКнига, на македонски.

Димитрова смело се зафаќа со проучување на обемен драмски корпус создаван во период од триесет и пет години, составен од дваесетина обемни драмски текстови на најславниот современ македонски драмски автор.

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 9789989594717

  • Јазик: македонски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 2.97

Social Login


Нови наслови

» Во моментов нема нови наслови

мобилна верзија