Категории

Билтен

Асфалтни змејови Цела големина

Асфалтни змејови

Избрана поезија од Рони Сомек, еКнига, на македонски.

Превод на македонски: Игор Исаковски.

Ноќните дождови ги мијат асфалтните змејови,
остатоци од водата собрани во барички 
а во четири наутро јазикот на митот
го допира работ од тротоарот.

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 9789989594625

  • Јазик: македонски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 1.94

мобилна верзија