Категории

Билтен

Ненапишана песна Цела големина

Ненапишана песна

Избрана поезија од Јосип Ости, еКнига, на македонски.

Превод на македонски: Игор Исаковски.

Со светлина на неочекуван спомен 
го изгонува мракот кој снежи врз страниците на мојата 
сè уште ненапишана книга.

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 9789989594571

  • Јазик: македонски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 1.95

мобилна верзија