Категории

Билтен

Есеј(от) како вежбалиште Цела големина

Есеј(от) како вежбалиште

Есеи од Јелена Лужина, еКнига, на македонски.

Награда „Димитар Митрев“, 2010 
(најдобра книга есеи)

Веќе стотина години, книжевната наука се отепува од докажување оти литературата е навистина „тешка форма“.

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 9789989594502

  • Јазик: македонски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 4.02

Social Login


Нови наслови

» Во моментов нема нови наслови

мобилна верзија