Категории

Билтен

Breath-Hold Diving Цела големина

Breath-Hold Diving

Избрана поезија од Бранко Чегец, еКнига, на англиски.

Превод на англиски: Борис Грегориќ и Марио Сушко.

видов и едни модри, неуморни и предлабоки очи:
сакав во себе да ја потиснам страста за нуркање, но не можев
да го тргнам погледот

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 9789989594465

  • Јазик: англиски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 1.58

Social Login


Нови наслови

» Во моментов нема нови наслови

мобилна верзија