Категории

Билтен

Reading of Silence Цела големина

Reading of Silence

Избрана поезија од Павле Горановиќ, еКнига, на англиски.

Превод на англиски: Александра Никчевиќ.

Понесени од тивок левант, сепак веруваме
дека вреди да се биде на ова патување.

Повеќе детали

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 5 ден..


ISBN 9789989594434

  • Јазик: англиски
  • Формати на документи во zip-от: epub | mobi | azw3
  • Големина на zip документот (MB): 2.11

мобилна верзија